Tu piesakies amatam:

Finanšu resursu departamenta vecākais eksperts darbam ilgtspējīgo finanšu jomā (uz noteiktu laiku)

  Mūsu Privātuma Politika

Informācija par personas datu apstrādi:

Valsts kase personas datu apstrādē ievēro Vispārīgās datu aizsardzības regulas prasības. Personas datu apstrādes pārzinis ir Valsts kase, reģistrācijas Nr.:90000597275, juridiskā adrese Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1919. Datu aizsardzības speciālista kontaktinformācija idv@kase.gov.lv.

Personas datus apstrādes nolūks ir personāla atlase un apstrādes juridiskais pamats ir pretendenta piekrišana datu apstrādei, kas tiek sniegta piesakoties vakancei, kad pretendents izvēlas, kādus personas datus piekrīt iesniegt Valsts kasei un apliecinot, ka sniegtā informācija ir patiesa.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pretendentiem ir tiesības jebkurā laikā atsaukt savu piekrišanu.

Datu labošana vai dzēšana:

Lai izdzēstu, augšupielādētu un rediģētu informāciju, izmantojiet savā Easycruit kontā "Mana profila" rediģēšanas funkciju. Jūs jebkurā laikā varat sazināties ar Valsts kasi, lai īstenotu tiesības piekļūt, izlabot vai izdzēst personas datus, ierobežot ar pretendentu saistīto apstrādi vai iebilst pret apstrādi.
Jums ir tiesības iesniegt sūdzību par neatbilstošu personas datu apstrādi Datu valsts inspekcijā (www.dvi.gov.lv).

Pretendentu atlases administrēšana vakancēm:

Personas dati tiek saņemti un izpausti trešajām personām tikai, lai veiktu Valsts kases likumisko pienākumu un līgumisko saistību izpildi (EasyCruit personāla atlases platforma).
Jums ir pilnīga atbildība par Valsts kasei personāla atlases procesā iesniegto informāciju (piemēram, dzimšanas datumu, adresi utt.), jo informācija, kura nepieciešama personāla atlases procesā, ietver tikai:
• Vārds, uzvārds
• Kontaktinformācija (tālruņa numurs, e-pasts, deklarētā dzīves vietas adrese)
• Izglītība
• Profesionālā pieredze
• Motivācija pieteikumam

Glabāšanas periods:

Valsts kase glabās Jūsu iesniegtos datus 3 gadus.

Informācija par Easycruit:

Easycruit mērķis ir palīdzēt darba devējam vienkāršot darbinieku atlases procesu, veikt efektīvu pretendentu novērtēšanu un organizēt saziņu ar pretendentiem. Izmantojot Easycruit, darba devējs saņem pretendentu personas datus un tos apstrādā pretendentu prasmju un spēju novērtēšanas ietvaros, lai noteiktu, vai pretendents atbilst izsludinātās vakances prasībām.

Easycruit ir mākoņa pakalpojums, ko izstrādājis uzņēmums "Visma". Pakalpojuma sniegšanas ietvaros "Visma" grupas uzņēmumiem un IT pakalpojumu apakšuzņēmējiem var būt piekļuve pretendenta personas datiem. Visiem apakšuzņēmējiem ir jāievēro datu apstrādes līgumi, lai nodrošinātu privātumu atbilstoši piemērojamo privātuma tiesību aktu prasībām (kopš 2018. gada 25. maija Vispārīgā datu aizsardzības regula), bet apakšuzņēmējiem, kas atrodas ārpus Eiropas Savienības, jāievēro datu pārsūtīšanas mehānismi, ko apstiprinājusi Eiropas Komisija.

Papildu informācija:

Vairāk informācijas par personas datu apstrādes principiem Valsts kasē skatīt mājas lapā: www.kase.gov.lv .

  Esat jau reģistrējies?

 
Šī lapa atvērsies jaunā logā